fbpx

Почистване на барове и ресторанти

Ежедневно почистване на ресторанта е нещо, с което всички успешни ресторантьори са запознати, и всички знаят колко е трудно да се поддържат чисти кухнята и помещенията за хранене. Едно професионално почистване може да подобри околната среда за служителите и клиентите. По-важното е обаче, че то може да предотврати или прекъсне веригата на инфекция от източника на болестта към служители и клиенти.Ако сте решили да почистите вашият рестотант или бар използвайки професионална компания,не търсете повече освен CLEAN COMPANY.
Ние межем да ви предложим:

– Професионално почистване на кухня
– Основно почистване
– Поддръжка
– Почистване след тържество
– Почистване след ремонт
Независимо от какво почистване имат нужда вашият ресторант или бар,нашите добре подготвени специалисти са на ваше разположение.Те са в състояние да почистят всичко и по този начин да се удължи живота на вашите мебели и оборудване.
За повече информация относно почистване на офиси,моля използвайте е-запитване,или ни се обадете още сега на 0896 30 30 31 Не забравяйте, че само ние предлагаме и пълна гаранция – ако не сте напълно доволни от някой аспект на нашето почистване, след това ние ще го почистим отново –
напълно безплатно, без абсолютно никакви въпроси.

Call Now Button